Kosten van dakrenovatie?

De twee grootste variabelen die je zult behandelen. Daken kunnen van vele materialen worden gemaakt, waarvan sommige tientallen jaren meegaan zonder vervanging.

Kosten van dakrenovatie?

De twee grootste variabelen die je zult behandelen. Daken kunnen van vele materialen worden gemaakt, waarvan sommige tientallen jaren meegaan zonder vervanging. Andere moeten worden vervangen na een aanzienlijke hagelstorm of na 10 of 20 jaar. Elk dakbedekkingsmateriaal en elke dakvorm en helling hebben een reeks vervangingskosten en attributen waarmee u rekening moet houden.

Hieronder staan de gemiddelde kosten voor elk materiaal dat volledig is geïnstalleerd in een vervangingsproject en een 2.000 vierkante meter. De meeste weerspiegelen de installatie op een conventionele toonhoogte, maar materialen die zijn ontworpen voor platte daken weerspiegelen deze installatie. Bij deze kosten wordt ervan uitgegaan dat u uw huidige dakbedekkingsmateriaal vervangt door een materiaal met een vergelijkbaar of lichter gewicht. Als u uw huidige dak vervangt door een materiaal dat zwaarder is, kunt u hogere kosten hebben vanwege de noodzaak om het dak te versterken.

De kosten van uw arbeid variëren afhankelijk van het materiaal. Tegel-, leisteen- en houtschudders zijn moeilijker te installeren dan asfaltshingles. Uw arbeidskosten worden ook beïnvloed door de toonhoogte en vorm. Daken met zeer steile hellingen, bochten of hoekveranderingen zijn complexer en vereisen vaak meer materiaal en tijd.

Alle materialen die aan de buitenkant zijn geïnstalleerd, worden blootgesteld aan de elementen en hebben wat onderhoud nodig om er optimaal uit te zien en te presteren. Wanneer u bedenkt welk materiaal het beste is voor uw project, overweeg dan hoeveel onderhoud - en de kosten van dat onderhoud - elk materiaal nodig heeft. Van de verschillende populaire materialen is metaal het laagste onderhoud en vereist het heel weinig van huiseigenaren. Zonnegordelroos heeft vaak het meeste nodig omdat ze schoon en vrij van sneeuw of puin moeten worden gehouden om goed te kunnen functioneren.

Hieronder staan de meest voorkomende materialen, gerangschikt van laag tot hoog onderhoud. Het plaatsen van de ene laag gordelroos op een andere of het plaatsen van metalen panelen over bestaande dakspanen lost mogelijke onderliggende problemen met uw dek of onderlaag niet op. Het verdubbelt ook de dikte van uw dak en betekent dat de nieuwe dakspanen mogelijk niet zo plat liggen. Dit kan ertoe leiden dat de nieuwe gordelroos gemakkelijker loskomt, waardoor de nieuwe gordelroos sneller kan verslechteren als de onderliggende gordelroos vochtproblemen heeft.

Het volgende project vereist veel eerder een volledige vervanging dan wanneer u het de eerste keer allemaal tegelijk had gedaan. Met vervangingen kunt u uw dak upgraden naar UV-bestendige dakspanen in warme ruimtes of hagelbestendige tegels in stormgevoelige gebieden. U kunt ook de aantrekkingskracht van uw huis verbeteren met een nieuw dak als u van plan bent over een paar jaar te verkopen. Ze zijn vaak een goede investering in uw huis, vooral als de bestaande ouder is en uw huis binnenkort op de markt komt.

Vervangingen kunnen lang en luidruchtig zijn en daarna leiden tot problemen zoals spijkers en puin in uw tuin. Terwijl een gerenommeerde professional zeilen spreidt en zorgvuldig opruimt wanneer de klus is voltooid om deze problemen te voorkomen, neemt niet elk bedrijf deze stappen. Dit hangt af van de toestand van de fascia en het binnenwerk, het materiaal waaruit ze zijn gemaakt en of ze door het project worden beïnvloed. Soms kunnen ze intact blijven of opnieuw worden gebruikt.

Wanneer u van een zwaarder materiaal zoals tegels naar een lichter materiaal zoals architecturale dakspanen gaat, hoeft u het frame niet te veranderen en zijn uw totale kosten lager. Startershingles zijn een ander onderdeel van het dakproces dat nodig is om uw dak watervrij te houden. Alleen asfaltshingles en sommige soorten metaal met staande naad kunnen echter worden gebruikt om over een bestaande set asfaltshingles te daken. Dit is een uiterst belangrijk gebied om op te letten, dus ontdek hoe uw dakbedekkingsbedrijf of aannemer van plan is om met uw dakflitsen om te gaan.

Dit type dakbedekking wordt gevormd door gebogen tegels bij elkaar te plaatsen, die een deel van die overtollige warmte absorbeert en zorgt voor luchtstroom tussen de tegels. Uw dakbedekkingsproject hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van uw huis, de materialen die u kiest en de installateur die u kiest. De gemiddelde dakgrootte is ongeveer 1.700 vierkante meter, maar hier in Des Moines is een dak gemiddeld ongeveer 3.000 vierkante meter. In sommige gevallen valt uw huidige dak mogelijk ook onder de garantie, en als u het vervangt zonder het eerst door de fabrikant te laten inspecteren, kunt u zonder reden voor een nieuw dak betalen.

Als uw dakschatting hoger is dan verwacht op basis van de materialen die u hebt gekozen, kan dit te wijten zijn aan andere schade aan uw dak. Een mix van glasvezel, asfalt en minerale composiet, asfaltshingles zijn de meest populaire dakbedekkeuze. Dakverjonging van Roof Maxx herstelt de oliën op uw asfaltshingles, waardoor ze opnieuw kunnen uitzetten en samentrekken bij veranderingen in buitenomstandigheden. Lekkende daken kunnen zelfs gevaarlijke niveaus van giftige schimmels laten bloeien, wat kan leiden tot ademhalingsproblemen.

Bovenal geeft een dakvervanging u de gemoedsrust dat uw huis klaar is om de elementen te weerstaan en zijn waarde kan behouden. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *