Hoe weet je of een dak versleten is?

Een hangend, doorhangend dak is er een die zeker moet worden vervangen voordat er verdere schade aan uw huis optreedt. Controleer het oppervlak op tekenen van ingesloten vocht, rottende planken of doorhangende plekken, vooral op de laagste punten in het dak.

Hoe weet je of een dak versleten is?

Een hangend, doorhangend dak is er een die zeker moet worden vervangen voordat er verdere schade aan uw huis optreedt. Controleer het oppervlak op tekenen van ingesloten vocht, rottende planken of doorhangende plekken, vooral op de laagste punten in het dak. Knikkende gordelroos is een veelbetekenend teken dat u nodig hebt of moet vervangen. Wanneer een dakspaan vastzit, lijkt het een beetje op een vervormde golf.

Gordelroos met gespen heeft een groot risico om afgescheurd te worden bij een windstorm, zoals de zomermoessonweerpatronen die we hier in Phoenix in de zomer krijgen. Asfaltshingles worden meestal geleverd met een garantie van 15-20 jaar. Daarna moet een dakbedekkingsbedrijf een inspectie van het dak uitvoeren. Een van de meest voorkomende problemen waar we naar op zoek zijn, zijn gebarsten of krullende gordelroos.

De gordelroos kan door het weer worden beschadigd, of ze kunnen gewoon oud worden. Droge dakspanen die broos genoeg zijn om te breken bij aanraking zijn ook een verborgen teken van dakfalen en geven aan dat uw dakspanen binnenkort moeten worden vervangen. Je gordelroos krult, barst, droog of blaarvorming. Dit geeft aan dat het dak niet voldoende bescherming biedt en het gevolg kan zijn van verval of dakspanen van slechte kwaliteit.

Als uw gordelroos een van deze tekenen begint te vertonen, betekent dit meestal dat ze het einde van hun levensduur hebben bereikt en dat u waarschijnlijk een nieuw dak moet laten installeren. Het was niet goed geïnstalleerd Een dak met onhandig geplaatste dakspanen verslechtert sneller dan zou moeten, en dit kan het gevolg zijn van slecht vakmanschap. Het plafond zakt door Een doorhangend plafond lijkt in eerste instantie misschien niet echt een probleem te zijn, maar het kan erop wijzen dat een lek in het dak vocht in het plafond veroorzaakt en niet is geïdentificeerd. dakvervanging kan een grote en kostbare beproeving zijn, maar het is ook een noodzakelijk onderdeel van het bezitten en onderhouden van een gezond huis.

Als u op zoek bent naar professionele dakinstallatie, reparatie of volledige vervanging, neem dan contact op met Intelligent Design. Als spijkers op hun plaats beginnen te knallen, zijn de gaten en ruimtes rond de nagels die overblijven gevoelig voor het binnendringen van water en kunnen ze leiden tot lekken in het dak. Door hun afwezigheid kan er water op uw zolder komen en kan de sterkte van uw hele dak in gevaar komen. Een dak dat zijn limiet heeft bereikt, kan gaan lekken en kan op elk moment uitvallen, waardoor alles eronder wordt beschadigd.

Austin Roofing and Construction kan vaststellen of het vocht schade aan het dak veroorzaakt en kan de dakspanen goed reinigen als vervanging niet nodig is. Zonder de bescherming van de gordelroos kunnen blootgestelde delen van het dak worden beschadigd en zijn ze kwetsbaar voor lekken. Als uw dak correct is geïnstalleerd en jonger is dan 15 of 20 jaar oud, kan het rondkomen met reparaties in plaats van een volledige vervanging. Als je een van deze tekenen opmerkt, is het tijd om KY-KO te bellen voor een gratis dakcontrole hier in Phoenix.

De korrels dienen als bescherming voor de dakspanen en het dak, dus het verliezen van korrelbescherming zal resulteren in een sneller verval van het dak. Als uw dak een van deze tekenen vertoont en u denkt dat uw dak binnenkort moet worden vervangen, bel dan Hedrick Construction om naar buiten te komen en een grondige inspectie voor u uit te voeren.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *