Is het slecht om het dak in de winter te installeren?

Maar als installateurs werken als het regent of sneeuwt, kan ik garanderen dat je problemen zult hebben, hoe koud het buiten ook is. Soms moet uw dak nu worden vervangen en kan het niet wachten op warmere temperaturen.

Is het slecht om het dak in de winter te installeren?

Maar als installateurs werken als het regent of sneeuwt, kan ik garanderen dat je problemen zult hebben, hoe koud het buiten ook is. Soms moet uw dak nu worden vervangen en kan het niet wachten op warmere temperaturen. Als het dak van uw huis verre van heerlijk is, maar het weer buiten angstaanjagend is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Een ervaren dakdekker zal met u samenwerken om uw dak te installeren en uw huis zo snel mogelijk te beschermen.

Als je rondbelt en met dakbedekkingsaannemers praat, vertellen sommigen je misschien dat het nooit oké is om een dak te vervangen in de winter, of wanneer de temperaturen onder het vriespunt dalen. Ze mompelen misschien over lijmen die niet goed afdichten, of beweren dat kit niet werkt bij extreme kou. Als je net als de meeste huiseigenaren in de VS bent,. Gordelroos bevat een strook afdichtmiddel (ook wel lijm of lijm genoemd) die interageert met warme temperaturen die u normaal gesproken krijgt in de zomer, het late voorjaar en de herfst, wat resulteert in een automatische afdichting.

Het afdichtmiddel moet zichzelf afdichten vanwege een combinatie van warmte en druk. Gordelroos wordt ook vastgespijkerd om te voorkomen dat ze opkrullen. Bij koude temperaturen moet de dakbedekking echter elke dakspaan met de hand afdichten om ervoor te zorgen dat het afdichtmiddel goed hecht. Met andere woorden, ze kunnen niet vertrouwen op natuurlijke warmte van de zon om de verzegeling te activeren.

Zoals een ervaren dakbedekkingsprofessional weet, duurt het met de hand afdichten iets langer, maar het zorgt ervoor dat elke dakbedekker is afgedicht. Het is ook belangrijk op te merken waarom het zo belangrijk is om samen te werken met een dakdekker die alleen ervaren dakbedekkingsprofessionals gebruikt. Een deskundige bemanning weet wanneer een dak met de hand moet worden afgedicht, en ze zorgen ervoor dat ze de aanbevelingen en richtlijnen van de fabrikant voor afdichtingsmiddelen en temperaturen volgen. Hoewel u misschien in de verleiding komt om te profiteren van een lagere prijs, moet u er rekening mee houden dat gerenommeerde dakbedekkingsbedrijven niet voor niets bezig blijven: ze leveren een hoogwaardige baan die tientallen jaren meegaat.

Als uw dak nu moet worden vervangen en het kan niet wachten tot de zomer, zorg er dan voor dat u samenwerkt met een bedrijf dat de tijd neemt om elke dakspaan met de hand af te dichten. En als u zich zorgen maakt over hoe lang uw dak meegaat, moet u alleen werken met een zeer ervaren dakbedekkingsbedrijf dat achter zijn werk staat. Het antwoord is ja, onder bepaalde omstandigheden. Het is niet alleen mogelijk, maar in de juiste omstandigheden verdient het de voorkeur.

Als u een nieuw dak nodig heeft, heeft dit de voorkeur voor u als huis- of bedrijfseigenaar. Bovendien kan het ook een goed moment zijn voor een dakbedekkingsbedrijf, aangezien de winter het laagseizoen is. Het plaatsen van een nieuw dak kan in de winter langer duren vanwege sneeuw en ijs. Zelfs als er slechts lichte sneeuwval is, kan het gevaarlijk zijn voor de persoon die omhoog klimt en op het dak werkt.

Daarom volgen, controleren en analyseren we de weersvoorspelling zorgvuldig om te zien hoe dit een dakvervangingsproject zal beïnvloeden. Als u uw dak in de winter repareert of vervangt, komt dat waarschijnlijk omdat er een probleem is waardoor uw dak nu lekt, of kan leiden tot lekken zodra ijs en sneeuw worden opgestapeld. Soms kan een storm met hevige en harde wind het wegtrekken van uw dakbedekkingsmaterialen en een opening openen voor waterlekken. Daarom krijgen slimme huiseigenaren tijdens de herfst dakinspecties om te controleren op eventuele problemen die moeten worden aangepakt en om ervoor te zorgen dat hun dak bestand is tegen slecht weer in de winter.

Deze weersomstandigheden leiden tot instorting van het dak, vocht, schimmelgroei, dakgoten en regenpijpschade en knipperende lekken. Zodra de temperatuur onder de 40° F daalt, veranderen de eigenschappen van deze lijmen, dus gordelroos heeft het moeilijk om te plakken en een optimale dekking op uw dak te bieden. Kleed je warm aan, werk veilig, maak een paar eenvoudige aanpassingen aan je routine voor warm weer en je kunt daken met succes installeren tijdens de koudere wintermaanden. De bemanning zal ijs en sneeuw van het dak moeten verwijderen voordat ze aan het werk kunnen, en als het oppervlak glad is, moeten ze vertragen voor de veiligheid.

Elk dakbedekkingsbedrijf zou voorzorgsmaatregelen nemen en uiteindelijk nee zeggen tegen een baan die moest wachten op warmer weer. Tijdens het voorjaar en de zomer hebben de afdichtingsstrips geen problemen met het oppervlak van het dak. Om ze goed af te dichten, kiezen professionele dakbedekkingsaannemers er vaak voor om met de hand af te dichten met speciaal samengestelde lijmen of asfaltdakcement. Dakbedekking is al fysiek veeleisend en zware winterkleding voegt meer gewicht toe waardoor het moeilijk kan zijn om op en neer en rond het dak te klimmen.

Het winterseizoen komt vaak met sneeuwval, harde wind, extreme temperaturen en ontdooien die schadelijk kunnen zijn voor uw dak. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *