Is het ok om over een bestaand dak te daken?

Het installeren van een nieuw dak boven een bestaand dak kan alleen worden gedaan als je gordelroos hebt, omdat je alleen gordelroos over gordelroos kunt plaatsen. Het is niet mogelijk om materialen te mengen, noch om een nieuwe laag over leisteen of houten tegels te leggen.

Is het ok om over een bestaand dak te daken?

Het installeren van een nieuw dak boven een bestaand dak kan alleen worden gedaan als je gordelroos hebt, omdat je alleen gordelroos over gordelroos kunt plaatsen. Het is niet mogelijk om materialen te mengen, noch om een nieuwe laag over leisteen of houten tegels te leggen. Oude gordelroos verbiedt aannemers om de staat van het bestaande dak goed te onderzoeken. Hoewel herdakbedekking een mogelijkheid blijft voor huiseigenaren, voorkomt de aanwezigheid van het „oude dak” dat dakdekkers het dek goed inspecteren om te controleren of er schade is aan multiplex dat eerst moet worden gerepareerd.

Het aanbrengen van nieuwe shingles direct over de bestaande laag wordt reroofing genoemd, wat het proces is waarbij een bestaande dakbedekking wordt teruggewonnen of vervangen. Het bestaande dakspanendak moet droog zijn voordat het opnieuw wordt dakbedekking, omdat opgesloten vocht de levensduur van uw dakconstructie kan verkorten. Of het nu gaat om het repareren van een deel van het dak, of het vervangen van een geheel dak, het is altijd het beste om de oude dakspanen omhoog te trekken voordat u de nieuwe neerlegt. Het belangrijkste voordeel van het achterlaten van het oude dak is duidelijk dat u de rommel, verwijderingskosten en verwijderingskosten kunt minimaliseren als u de oude dakspanen op hun plaats kunt laten.

Afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften kunnen ten minste drie lagen dakshingles worden aangebracht voordat het verwijderen van de dakshingles noodzakelijk is. Wanneer u op zoek bent naar een dakverbetering of uw dak begint te falen, maar de onderliggende structuren en het houten dek in een over het algemeen goede staat verkeren, is een herdaking misschien de beste keuze voor u. Als je weet dat het tijd is voor een nieuw dakspanen of zelfs een pannendak op je huis, heb je misschien gehoord dat je gewoon een nieuwe laag dakspanen over de bestaande kunt leggen. De nestmethode stoot de bovenrand van de nieuwe dakshingle tegen de onderkant van de bestaande dakshingle.

In de meeste situaties zullen dakaannemers een volledige dakvervanging adviseren, maar in bepaalde omstandigheden kan een eenvoudigere herdakbaan geschikter worden geacht. Lyons Roofing biedt gratis inspecties waarbij we de staat van uw dak zorgvuldig controleren en u door uw opties leiden. Als u in de toekomst wat verder kijkt, vermindert het gebruik van bitumen dakspanen voor uw dak de impact op het milieu. Na hun dakinspectie komt een professionele dakdekker naar u toe met zijn rapport of een aanbeveling, waarin wordt uitgelegd waarom uw dak wel of niet geschikt is voor herdakbedekking.

Nesten minimaliseert het ongelijke uiterlijk van het dak in vergelijking met overbrugging over bestaande dakshingles. Dakbedekkingsprojecten vereisen professionals die het arbeidsintensieve werk aankunnen en tegelijkertijd kennis hebben van de bouwrichtlijnen van de stad en de juiste dakbedekkingsprocedures. Deze methode zorgt meestal voor de juiste belichting van de dakshingles en wordt vaak gebruikt bij het aanbrengen van dakshingles van metrisch formaat over Engelse of over houten dakspanen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *