Kan bij koud weer een nieuw dak worden geïnstalleerd?

Ja, asfaltshingles kunnen nog steeds met succes worden geïnstalleerd bij koud weer, op voorwaarde dat een paar belangrijke wijzigingen worden aangebracht in de gebruikelijke praktijken. Als de temperatuur onder het vriespunt daalt, worden vorst, ijs en sneeuw een serieuze veiligheidsfactor op het dak.

Kan bij koud weer een nieuw dak worden geïnstalleerd?

Ja, asfaltshingles kunnen nog steeds met succes worden geïnstalleerd bij koud weer, op voorwaarde dat een paar belangrijke wijzigingen worden aangebracht in de gebruikelijke praktijken. Als de temperatuur onder het vriespunt daalt, worden vorst, ijs en sneeuw een serieuze veiligheidsfactor op het dak. Soms moet uw dak nu worden vervangen en kan het niet wachten op warmere temperaturen. Als het dak van uw huis verre van heerlijk is, maar het weer buiten angstaanjagend is, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Een ervaren dakdekker zal met u samenwerken om uw dak te installeren en uw huis zo snel mogelijk te beschermen. Als je rondbelt en met dakbedekkingsaannemers praat, vertellen sommigen je misschien dat het nooit oké is om een dak te vervangen in de winter, of wanneer de temperaturen onder het vriespunt dalen. Ze mompelen misschien over lijmen die niet goed afdichten, of beweren dat kit niet werkt bij extreme kou. Als je net als de meeste huiseigenaren in de VS bent,.

Gordelroos bevat een strook afdichtmiddel (ook wel lijm of lijm genoemd) die interageert met warme temperaturen die u normaal gesproken krijgt in de zomer, het late voorjaar en de herfst, wat resulteert in een automatische afdichting. Het afdichtmiddel moet zichzelf afdichten vanwege een combinatie van warmte en druk. Gordelroos wordt ook vastgespijkerd om te voorkomen dat ze opkrullen. Bij koude temperaturen moet de dakbedekking echter elke dakspaan met de hand afdichten om ervoor te zorgen dat het afdichtmiddel goed hecht.

Met andere woorden, ze kunnen niet vertrouwen op natuurlijke warmte van de zon om de verzegeling te activeren. Zoals een ervaren dakbedekkingsprofessional weet, duurt het met de hand afdichten iets langer, maar het zorgt ervoor dat elke dakbedekker is afgedicht. Het is ook belangrijk op te merken waarom het zo belangrijk is om samen te werken met een dakdekker die alleen ervaren dakbedekkingsprofessionals gebruikt. Een deskundige bemanning weet wanneer een dak met de hand moet worden afgedicht, en ze zorgen ervoor dat ze de aanbevelingen en richtlijnen van de fabrikant voor afdichtingsmiddelen en temperaturen volgen.

Hoewel u misschien in de verleiding komt om te profiteren van een lagere prijs, moet u er rekening mee houden dat gerenommeerde dakbedekkingsbedrijven niet voor niets bezig blijven: ze leveren een hoogwaardige baan die tientallen jaren meegaat. Als uw dak nu moet worden vervangen en het kan niet wachten tot de zomer, zorg er dan voor dat u samenwerkt met een bedrijf dat de tijd neemt om elke dakspaan met de hand af te dichten. En als u zich zorgen maakt over hoe lang uw dak meegaat, moet u alleen werken met een zeer ervaren dakbedekkingsbedrijf dat achter zijn werk staat. Maar kun je in de winter een dak vervangen? Dit is een geweldige vraag die we elk jaar krijgen van huiseigenaren in New England.

Het feit is dat ja, u KUNT uw dak in de winter vervangen, maar het is belangrijk om van begin tot eind een goede techniek te gebruiken. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw dak elk seizoen in topconditie blijft. Asfaltshingles kunnen broos worden in de kou, waardoor ze moeilijk te buigen en te snijden zijn. Het installatieprogramma moet ook extra voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat de nagels niet overbelast worden.

Na installatie moet de hitte van de zon de lijm op de zelfdichtende strip van de dakspanen activeren, waardoor ze aan elkaar blijven kleven of „lipjes”. Dit voorkomt dat de randen van de gordelroos in de wind worden opgetild, wat kan leiden tot afgeblazen gordelroos. Een ander mogelijk probleem met het installeren van gordelroos bij koud weer is „koude krul”, dat is wanneer de randen van de gordelroos opkrullen vanwege de kou. Om deze problemen te bestrijden, is het mogelijk om ze met de hand af te dichten.

Handafdichtende dakspanen betekent dat de dakdekkers dakbedekkingscement onder elke dakspaan aanbrengen om het vast te houden totdat het dak voldoende opwarmt om de dakspanen zichzelf te laten afdichten. Dakbedekkingsdeskundigen moeten zorgvuldig omgaan met gordelroos en hun werk efficiënt doen, waardoor het risico op problemen wordt verkleind. Nu Old Man Winter hier volledig van kracht is, merkt u misschien enkele problemen op met uw huidige daksysteem. Hierdoor worden de dakspanen met zonlicht aan het dak bevestigd en het kan tot een paar weken duren voordat de dakspanen volledig blijven plakken.

We raden klanten altijd aan hun dakbedekking regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat de staat de barre winterse. En als u uw werkstijl aanpast om een dak te bouwen dat is ontworpen om bestand te zijn tegen koude temperaturen (pas op dat u materialen, zoals dakspanen, niet beschadigt), kunt u er zeker van zijn dat het stevig wordt gebouwd. Het is echter belangrijk om een gerenommeerde dakbedekkingsaannemer in te huren die kan herkennen of het koude weer de kwaliteit van uw dakvervanging zal beïnvloeden. Om gordelroos goed te installeren en uw huis te beschermen tegen toekomstige ijsdammen, is het het beste om de dakinstallatie te voltooien bij temperaturen boven de 40 graden.

Asfaltshingles Volgens dakconstructie% 26 Schatting Door Daniel Benn Atcheson liggen de beste temperaturen om asfaltshingles te installeren tussen 40 en 85 graden F (4 en 26 graden C). Dat gezegd hebbende, de winter is vaak een goed moment om een goede deal te krijgen voor een nieuw dak, maar uw dakaannemer zal moeten wachten tot de temperatuur binnen het juiste bereik is voordat hij een installatiedatum plant. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *