Is het oké om een nieuw dak boven een oud dak te plaatsen?

U kunt alleen een nieuw dak boven een oud dak plaatsen als het oude dak volledig vlak en waterpas is. Verschillende factoren kunnen het bestaan van krullende gordelroos veroorzaken; daarom is het raadzaam om een professionele dakdekker in te schakelen om de oorzaak vast te stellen en de dakspaan te vervangen voordat u overgaat tot een herdak.

Is het oké om een nieuw dak boven een oud dak te plaatsen?

U kunt alleen een nieuw dak boven een oud dak plaatsen als het oude dak volledig vlak en waterpas is. Verschillende factoren kunnen het bestaan van krullende gordelroos veroorzaken; daarom is het raadzaam om een professionele dakdekker in te schakelen om de oorzaak vast te stellen en de dakspaan te vervangen voordat u overgaat tot een herdak. Een van de belangrijkste en meest eenvoudige redenen waarom een overlay niet mogelijk is, is wanneer u geen asfaltshingles heeft. Het installeren van een nieuw dak boven een bestaand dak kan alleen worden gedaan als je gordelroos hebt, omdat je alleen gordelroos over gordelroos kunt plaatsen Lees meer over nieuwe daken laten plaatsen op bkgdakwerken.be.

Het is niet mogelijk om materialen te mengen, noch om een nieuwe laag over leisteen of houten tegels te leggen. Als de omstandigheden goed zijn, kunnen nieuwe gordelroos die over oude wordt gelegd net zo aantrekkelijk en duurzaam zijn als gordelroos die op kale omhulling wordt gelegd. Installatie is eenvoudiger dan voor een afscheurklus, omdat u de bestaande gordelroos kunt gebruiken als leidraad voor het leggen van de nieuwe. U moet er echter voor zorgen dat u gordelroos correct installeert, zodat ze plat liggen.

En een goede klus is het installeren van nieuwe flitsen in plaats van te vertrouwen op de bestaande. Omdat dakvervanging het afscheuren van alles inhoudt, kan dit op elk dak worden gedaan, ongeacht het aantal dakspanlagen - ze zullen in elk geval allemaal worden verwijderd. Als u uw huis volledig renoveert en uw dak moet passen bij de nieuwe stijl, kan het toevoegen van een ander ontwerp of kleur aan uw dak de look en feel van uw huis volledig door elkaar halen. Een dakdekker die bereid is nieuwe dakbedekking over de oude dakbedekking te installeren zonder al deze punten in overweging te nemen die hier worden beschreven, gaat waarschijnlijk geen van het knipperen vervangen dat het water uit uw huis houdt.

Asfaltshingles kunnen over cedershakes of gordelroos worden gelegd, maar dit is een dakproject dat het beste aan de profs kan worden overgelaten. De onderlaag die tussen de dakbedekking en de dakspanen wordt gelegd, is er om een zeer goede reden; water kan onder dakspanen komen, ongeacht hoeveel lagen dakbedekking je hebt. De belangrijkste reden daarvoor is dat het oude dak - van de bestaande dakspanen en de onderliggende structuren - niet hoeft te worden afgescheurd. Herdakbedekking kan ook worden gedaan wanneer u gewoon een verandering op uw dak wilt of nodig heeft - misschien wilt u een ander ontwerp of andere kleur, of misschien renoveert u uw huis volledig zodat u wilt dat het dak bij uw nieuwe stijl past.

Ik heb net mijn dak laten doen door John en de jongens van Fortified Roofing Brick, geweldig werk en gemakkelijk in de omgang. Het aanbrengen van nieuwe shingles direct over de bestaande laag wordt reroofing genoemd, wat het proces is waarbij een bestaande dakbedekking wordt teruggewonnen of vervangen. Het is niet zo eenvoudig als het nieuwe dak over het oude plaatsen; er is speciaal voorbereidend werk dat moet worden gedaan om de nieuwe installatie te voltooien. U kunt een paar dakschattingen van verschillende aannemers vragen om er zeker van te zijn dat u het juiste doet.

Het installeren van een nieuwe shingle-laag geeft uw dak diepte en zelfs een driedimensionaal uiterlijk, omdat het iets verhoogd is door de bestaande laag dakspanen eronder. En misschien wel de belangrijkste regel voor het leggen van nieuwe dakspanen over oude dakspanen is dat de oude dakbedekking in redelijk goede staat moet zijn. Zelfs met alle voordelen van het installeren van nieuwe dakspanen boven oude, zijn er momenten waarop het beter (of zelfs vereist) is om het oude dak af te scheuren en opnieuw te beginnen. Wanneer u extra dakshingles over de bovenkant toevoegt, voegt u alleen gewicht toe aan de bestaande constructie.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *